Главная › Новости › Интервью
Интервью
Артем Федецький: "Ліга чемпіонів? Чом би й ні?"
07.07.2010 1103 0.0 0

http://shakhtar.com/data/imgdata/foto/news/7084__full_news.jpg

Гравці «Карпат» повернулися з Австрії, де проходили їхні передсезонні збори. Підсумком підготовки стали дві перемоги – над російським «Ростовим» та чеською «Вікторією» і поразка від пітерського «Зеніту».

– Перший матч ми грали проти «Зеніту». Половина команди – це основа збірної Росії. А крім них – легіонери, які теж є збірниками своїх країн. Дуже цікава гра була. Так, ми поступилися, але нічого страшного не сталося, ми отримали хороший досвід. Цікаво було б пограти ще з такими сильними командами. Потім ми виграли в російського «Ростова» та чеської «Вікторії». В усіх матчах нам вдавалося тримати м’яча, контролювати хід гри. Команда заклала фундамент на сезон. І я, і всі інші хлопці чекають на початок чемпіонату і Лігу Європи.

– На що було зроблено акцент у підготовці команди?

– На фізику і тактику. На мій погляд, усе було дуже грамотно розплановано.

– Останній матч ви грали під палючим сонцем…

– І не тільки. Це була гра на фоні втоми і дворазових тренувань. Але попри те, ми володіли помітною перевагою і заслужено перемогли. Спершу Батіста здорово прийняв м’яча і сильно пробив у кут, а потім Кожанов обіграв кількох оборонців, підпасував Батісті, отримав від нього пас у відповідь і спокійно забив гол.

– Торік ти був новачком команди. Тепер – один з її лідерів…

– Дуже позитивний рік видався. Ми виконали головне завдання і пробилися в єврокубки. На жаль, не змогли проявити себе в Кубку і програли майбутньому фіналісту. Але помилки ми виправляємо і готові працювати над новими завданнями.

– Ліга чемпіонів?

– Чом би й ні?

Інформаційний центр ФК „Карпати”

Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]