Главная › Новости › Футбол Украина
Футбол Украина
В Киеве презентовали логотип Евро-2012 + ФОТО + ВИДЕО
14.12.2009 724 5.0 1
http://football.sport.ua/images/news/0/2/2/orig_80409.jpg

У понеділок, 14 грудня, на Михайлівській площі столиці України були презентовані офіційні логотип і слоган Євро-2012. В урочистій церемонії представлення взяли участь президент УЄФА Мішель Платіні, голови національних футбольних федерацій України та Польщі − Григорій Суркіс і Гжегож Лято, Президент України Віктор Ющенко, прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, керівники приймаючих міст та інші почесні гості.
 
Відкриваючи зібрання, президент ФФУ звернувся до присутніх із вітальним словом.
 
«Кілька днів тому Виконавчий комітет УЄФА своїм остаточним рішенням підтвердив, що всі чотири українські міста − Харків, Львів, Донецьк та Київ − здобули офіційний статус приймаючих Євро-2012, − сказав керівник українського футболу. − Крім того визначено, що саме на відбудованому центральному стадіоні столиці України відбудеться фінальний матч Турніру.
 
Від імені мільйонів уболівальників своєї країни я хочу ще раз подякувати Європейському футбольному союзу в особі його президента пана Мішеля Платіні за те, що ми спільно змогли подолати випробування складної дистанції на шляху до омріяної мети. Відсьогодні ми активно вступаємо у нову фазу наближення головного футбольного свята − Євро-2012 − з новими силами та збагачені неоціненним здобутим досвідом.
 
Унікальне явище, свідками якого ми є, назавжди буде вписане в новітню історію нашої молодої демократичної держави. А представлення символу та гасла Турніру в серці давнього Києва стане визначною віхою не лише в підготовці до чемпіонату Європи з футболу, але й у широкомасштабній презентації самобутньої культурологічної палітри колиски слов’янської цивілізації.
 
Я гордий тим, що безпосередньо причетний до створення передумов цієї непересічної події у житті моєї країни. І хочу поділитися цією гордістю з кожним із мільйонів патріотів, хто так само дбає про європейське майбутнє наших дітей та онуків. Подивіться у дзеркало Євро-2012 − і ви побачите в ньому своє усміхнене завтра».
 
Після промови голови Польської асоціації Гжегожа Лято до футбольних президентів обох країн приєднався на подіумі Мішель Платіні, й утрьох вони зняли покривало з логотипу Євро-2012. Емблема являє собою стилізовану квітку з бутоном у вигляді футбольного м’яча та двома суцвіттями в кольорах державних прапорів України і Польщі. Під час фотографування на тлі логотипу учасників презентації був представлений і офіційний слоган турніру − «Творимо історію разом».

www.ffu.org.ua

Лого Евро-2012

http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/74/fullj.18493d23813baf53ca29d88775ab9353/18493d23813baf53ca29d88775ab9353-getty-fbl-euro-2012-logo-platini-lato-surkis.jpg


Видеопрезентация логотипа

Логотипы предыдущих Чемпионатов Европы

                       

                       


Комментарии (1)
avatar
0
На фото явно видно как Платини шарахается от одиозного Суркиса у которого в Европе репутация мошенника!
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]