Главная › Новости › Футбол Украина
Футбол Украина
УЄФА: найбільшим ризиком в успішній реалізації проекту Євро-2012 є нестабільне фінансування
25.11.2009 721 0.0 0


До кінця 2009 р. уряд прийме рішення про авансоване фінансування на I квартал 2010 р. основних інфраструктурних об'єктів для Євро-2012. Про це вчора, 24 листопада, на прес-конференції повідомив віце-прем'єр-міністр України Іван Васюник, передає кореспондент РБК-Україна. Також віце-прем'єр-міністр повідомив, що всі чотири українські міста зможуть вчасно підготуватися до Євро-2012.

За словами І.Васюника, для УЕФА найбільшим ризиком в успішній реалізації проекту Євро-2012 є "ризик стабільного фінансування". "Саме тому уряд проінформував керівництво УЕФА, що до 10 грудня ухвалить рішення про авансоване фінансування основних інфраструктурних об'єктів. Це єдиний крок, який дасть можливість захистити фінансування цих об'єктів від будь-якого непередбачуваного ходу подій. Думаю, що відповідне рішення буде ухвалено на найближчих засіданнях уряду. Це близько 1 млрд грн", - відзначив І.Васюник.

Джерелом такого фінансування будуть кошти, виручені від реалізації цінних паперів урядом на спеціальних аукціонах до Євро-2012, відзначив віце-прем'єр-міністр. За його словами, основні кошти будуть направлені на такі важливі об'єкти як аеропорти, стадіони, дороги.


Джерело

Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]