Главная › Новости › Футбол Украина
Футбол Украина
ДЮШ «Львів» - «Погонь» Львів - 1:4. У львівському дербі перемагає «Погонь»
20.08.2020 431 0.0 0

У неділю, 16 серпня, відбулися матчі другого туру Прем’єр-ліги Львівської області з футболу. Одним із поєдинків було львівське дербі, яке проходило у Львові на стадіоні «Сокіл», де ДЮШ «Львів» приймав «Погонь».

Вже в дебюті зустрічі арбітр поєдинку Володимир Міняйло за гру рукою у штрафному майданчику призначив пенальті у ворота господарів поля, та кіпер «левів» намертво парирував удар капітана «Погоні» Романа Бойка!

Після цього прикрого епізоду «погоняни» мали ще три чудові нагоди відзначитись голом, натомість на 33-й хвилині пропустили самі. Гравець «Львова» Степан Григоращук виявився найрозторопнішим у штрафному майданчику гостей і після відскоку м’яча від стійки воріт першим дотиком спрямував «смугастого» у сітку – 1:0!

Тим не менш на перерву команди пішли за нічийного рахунку. Вже у компенсований арбітром час «Погонь» здобула право на кутовий. Після подачі від прапорця на перший удар «біло-червоних» зреагував кіпер «левів», відбивши круглого перед собою, та тут же на м’ячі опинився Роман Бойко. Капітан погонян в один дотик спрямував кулю у ворота, тим самим виправившись за нереалізований пенальті в дебюті поєдинку. 1:1 і одразу після цього команди пішли на перерву.

Другий тайм розпочався з обопільних атак, та вже через 12 хвилин «Погонь» виходить вперед. Після навісу з флангу на самій лінії штрафного майданчику м’яч потрапляє у руку захиснику «левів», за що головний арбітр матчу призначив штрафний удар. Та проконсультувавшись з лайнсменом все ж змінив рішення, призначивши пенальті. Виконувати вирок взявся Олег Яценко, на удар якого зреагував кіпер «Львова» Максим Серватяк. Та удар був настільки потужним, що круглий від руки голкіпера зрикошетив об землю та залетів у сітку воріт господарів – 1:2!
Після цього епізоду ініціативою заволоділи гості, які і довели гру до переможного завершення.

Спочатку півзахисник «Погоні» Олег Підлісецький потужним ударом здалеку струсонув поперечину, а на 79 хвилині Андрій Бурбан «парашутом» через кіпера закинув м'яч у сітку воріт господарів – 1:3.
А вже у компенсований арбітром час форвард «погонян» Андрій Затхей вдало розібравшись з захисником у чужій штрафній, обвідним ударом поставив остаточну крапку у матчі – 1:4.
Таким чином «Погонь» перемагає у дербі і здобуває першу перемогу у новому сезоні, тоді як для «левів» це була перша гра і перша втрата очок у сезоні (матч першого туру за участі «Львова» перенесено).

ФУТБОЛ. ЧЕМПІОНАТ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 2020

ПРЕМ'ЄР-ЛІГА. ГРУПА «А» . ДОРОСЛІ

2 тур

Неділя, 16 Серпня 2020 - 17:00. «Сокіл» - м. Львів

ДЮШ «Львів» - «Погонь» Львів - 1:4 (1:1)

Голи: Степан Григоращук 33' - Роман Бойко 5' (-П, воротар), 45', Олег Яценко 57' (П), Андрій Бурбан 79', Андрій Затхей 90+4'
«Львів»: Серватяк Максим, Савошко Олександр, Оберман Євген (Михальві Євген, 57), Григоращук Степан (Алфьоров Олег, 71), Бекерський Ігор (Ювхимець Роман, 53), Мавдрин Роман, Шута Артур (Михайлів Роман, 60), Гураль Роман (Давидов Сергій, 59), Пентелейчук Дмитро (Яців Денис, 18), Пилипишин Назар (Матусевич Володимир, 46), Малашевський Остап (Боберський Ростислав, 67). Тренери: Мазур Тарас, Бандура Богдан

«Погонь»: Дяків Остап-Михайло, Вільчинський Богдан, Іжовський Іван, Яценко Олег, Кисіль Олег, Бойко Роман (Павлик Богдан, 83), Хмизов Богдан (Бузенюк Володимир, 69), Пиріг Маркіян, Підлісецький Олег (Затхей Андрій, 83), Пецків Тарас (Бурбан Андрій, 62), Галянт Олег (Сень Юрій, 46). Тренер: Лобасюк Віталій

автор фото и тексту Микола Волошин для http://sportbest.net/

 

http://sportbest.net/


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]