Главная › Новости › Футбол Украина
Футбол Украина
У футболіста "Шахтаря" не вистачає грошей, щоб привести батьків на футбол
12.11.2009 878 0.0 0
http://shakhtar.com/data/imgdata/foto/news/30268__full_news.jpg

Півзахисник донецького донецького "Шахтаря" Костянтин Кравченко висловив обурення занадто високими цінами на квитки на матч Україна – Греція, що відбудеться 18 листопада на "Донбас Арені" у Донецьку.

"Коли було вирішено, що матч відбудеться в Донецьку, то я дуже хотів привести на "Донбас Арену" своїх батьків і близьких. Але після того як ФФУ встановило ціни на квитки, будь-яке бажання зникло", - зазначив Кравченко.

В той же час, Кравченко повідомив, що збирається підтримувати збірну Україну на трибунах "Донбас-Арени".

Про шанси збірних України та Греції Кравченко сказав наступне: "Теоретичні шанси на перемогу є як у нас, так і в греків. Багато чого буде залежати від настрою наших гравців. Думаю, хлопці усвідомлюють всю ступінь важливості цих двох матчів".

Зазначимо, що футбольний клуб "Шахтар" і "Донбас Арена", керуючись ініціативою президента "гірників" Ріната Ахметова і йдучи назустріч своїм відданим уболівальникам, знайшли можливість надати їм 50-відсоткову знижку на квитки на матч Україна - Греція.

Нагадаємо, що вартість квитків на матч між збірними України та Греції, що відбудеться 18 листопада у Донецьку, складе від 200 до 600 грн.



Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]