Главная › Новости › Трансферы
Трансферы
ТРАНСФЕРНІ СЛУХИ: Муту у "Шахтарі", камбек Тимощука, Джо Коул в «Манчестер Сіті»
19.01.2010 1080 0.0 0

Муту у "Шахтарі", Бородюк в "Росії" замість Хіддінка, камбек Тимощука, Павлюченко в «Бірмінгемі», Максі Лопес в обмін на Макінву, Джо Коул в «Манчестер Сіті», Ешлі Коул в «Мілані», ван Ністельрой  у "Галатасараї", Озіл у "Ювентусі" та інші чутки понеділка

 

«ЗЕНІТ» домовився з «Баварією» про річну оренду свого колишнього капітана опорника Анатолія Тимощука. За інформацією Life Sports, 30-річний футболіст збірної України підпише контракт з пітерським клубом вже на цьому тижні, а його послуги обійдуться синьо-біло-блакитним в 2 мільйони доларів. Тимощука розраховував придбати також і «Спартак», але вести з ним переговори гравець не захотів. За даними ж Bild, українець також цікавий «Ліверпулю» і «Манчестер Сіті».

 

РОМАН ПАВЛЮЧЕНКО, нападник «Тоттенхема», близький до переходу в «Бірмінгем», стверджує News of the World. 28-річний футболіст передумав повертатися до Росії і має намір довести тренеру "шпор" Харрі Реднапп, що йому під силу заграти в англійській прем'єр-лізі. «Городяни» викладуть за Павлюченко близько 10 мільйонів фунтів.

 

«ГАЛАТАСАРАЙ» близький до підписання форварда збірної Нідерландів та мадридського «Реала» Рууда ван Ністельроя. Нападник обійдеться турецькому гранду у 4 мільйона фунтів. Ністелрой буде придбаний під тренера «Галатасарая» відомого голландця Рууда Гуліта.

 

РОДРІГО із київського «Динамо» вже найближчим часом може стати гравцем «Фламенго». У Києві на захисника вже не розраховують, тому ця інформація швидше за все повинна підтвердитись.


Олександр Бородюк, другий тренер збірної Росії, може зайняти пост рульового команди Гуса Хіддінка, вважає Life Sports. Не виключено, що саме помічник голландця пощастить нашу дружину на лютневої передсезонний збір, підготовка до якого йде повним ходом, а папери на Хіддінка до цих пір не оформлені.

 

МАКСІ ЛОПЕС, нападник «Москви», останній рік виступавший на правах оренди за «Греміо», як і раніше в орбіті уваги римського «Лаціо». За відомостями Lalaziosiamonoi.it, заради 25-річного аргентинця «бьянкочелесті» готові включити в угоду 26-річного нігерійського форварда Стівена Макінву.

 

«МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД» підсилив свій інтерес до тренера «Барселони» Хосепа Гвардіола, стверджує News of the World. «Червоні дияволи» збираються запросити каталонця в тренерський штаб команди цього літа з тим, щоб вже після закінчення сезона-2010/11 той змінив Алекса Фергюсона. У переговорах щодо нового контракту Гвардіоли тим часом з'явилися певні зрушення. За інформацією El Mundo Deportivo, синьо-гранатові готові запропонувати йому угоду за схемою «1 +1» із значним збільшенням зарплатні. Зараз Гвардіола отримує всього лише мільйон євро на рік, у той час як той же Фергюсон - 7 мільйонів, а «особливий» із «Інтера» Жозе Моурінью і зовсім 11 мільйонів.

 

«АРСЕНАЛ» збирається придбати в січні 23-річного нападаючого загребського «Динамо» Маріо Манджукіча в пару до його співвітчизника Едуардо, пише Daily Mail. По закінченні ж сезону «каноніри», за версією ж Tribalfootball.com, не проти поповнитися 20-річним півзахисником молодіжної збірної Франції Максімом Гоналонсом, чий контракт з «Ліоном» завершується саме в червні.

 

«МАНЧЕСТЕР СІТІ» випереджає «Манчестер Юнайтед» і «Тоттенхем» у суперечці за атакуючого хавбека "Челсі" Джо Коула, термін чинної угоди якого закінчується вже через кілька місяців, а переговори про новий зайшли в глухий кут. За даними Sunday Mirror, «сині» готові збільшити зарплату 28-річного гравця збірної Англії з 80 до 100 000 фунтів на тиждень, тоді як «городяни» згодні покласти оклад в 150 000, а також виплатити підйомні гравцю в розмірі 5 мільйонів.

 

«МІЛАН» в пошуку сильного лівого захисника звернув погляд на Ешлі Коула («Челсі»), повідомляє 4-4-2.com. 29-річний футболіст збірної Англії тільки недавно продовжив відносини з лондонським клубом до 2013 року, і в тому числі тому його ціна зараз приблизно 18 мільйонів євро.

 

«ФІОРЕНТИНА» близька до того щоб придбати півзахисника «Порто» Маріо Болатті. «Фіалки» задумалися над пропозицією донецького «Шахтаря» та казанського «Рубіна» і віддають перевагу продажу свого лідера Андріана Муту за 10 мільйонів євро. «


«ЮВЕНТУС» продовжує дивувати весь світ своїм терпінням до невдахи-наставника Чіро Ферари та заявами щодо потенційних новачків команди. Так за слухами команду повинні поповнити цією зими нападник «Лаціо» Томаззо Роккі а також креативний півзахисник «Вердера» Озіл.

 

«ХАЛЛ СІТІ» який нещодавно вирвав бойову нічию із «Тоттенхемом» скоріш за все орендує вже проявившого себеу Англії нападника збірної Єгипту Амра Закі.


sportanalytic.com

Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]