Главная › Новости › Трансферы
Трансферы
"Шахтар" буде скидати "секонд-хенд" - гравців у "Зорю": Фомин, Єзерський, Дуляй, Гладкий
17.12.2009 718 5.0 0

http://gazeta.ua/images/200912/091217134956_th_255.jpg

До Луганська поїдуть непотрібні в Донецьку футболісти

За даними видання "Блік", ціла група гравців донецького "Шахтаря" може поповнити ряди "Зорі" у період зимового антракту.

Після зміни власника луганська "Зоря", судячи з усього, починає нове життя. Новий господар луганського клубу Євген Геллер хоче створити амбітну команду, перед якою не стояло б завдання  збереження прописки в Прем'єр-лізі.

За даними "Блик", вже на початку січня склад "Зорі" можуть поповнити відомі в Україні футболісти. Мова йде про нападників донецького "Шахтаря" Руслана Фоміна і захисника "гірників" Володимира Єзерського.

Учора http://sportbest.ucoz.ru/ повідомляв, що до Луганська можуть відправитися також Ігор Дуляй і Олександр Гладкий.

Гладкий в цьому сезоні неодноразово піддавався критиці з боку Мірчі Луческу і президента Рината Ахметова. Який повернувся з оренди Руслан Фомін тільки в останніх матчах зміг вразити наставника «Шахтаря», а колись гравець збірної України Володимир Єзерський і давно втратив місце в основному складі.

У самій «Зорі» цю інформацію ніяк не коментують. Поки клуб офіційно «підписав» нападаючого запорізького «Металурга» Сергія Сілюка. Вирішено, коли і де «Зоря» проведе зимове міжсезоння - всі три збору пройдуть в Туреччині. Визначено «Зоря» відправиться туди з новим наставником. За даними видання, керувати луганчанами буде екс-тренер запорізького «Металурга» Анатолій Чанцев. А допомагати йому буде Юрій Вернидуб.

Блик, Турнір


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]