Главная › Новости › Личности в мире спорта
Личности в мире спорта
Ольга Коробка пропустит чемпионат Украины
16.06.2010 1011 0.0 0
http://images1.turnir.com.ua/800x0s/pictures/2009-11-18/db0d_korobka.jpg

Зато хорошо подготовится к экзаменам.

В новом посте в своем блоге на сайте turnir.com.ua Ольга Коробка рассказывает, почему пропускает чемпионат страны и чем занимается на данный момент.

Добрий день! В наступному своєму блозі поспішаю повідомити, що я не відновилася, як слід, після Чемпіонату Європи, тож вимушена пропустити внутрішню першість. З іншого боку, маю чудову нагоду підготуватися до іспиту.

Сьогодні у Луцьку стартував Чемпіонат України з важкої атлетики. Разом з тренерським штабом, ми вже давно вирішили, що я пропускатиму ці змагання. Справа в тому, що я не встигаю відновитися після континентальної першості в Мінську, а зайве ризикувати – собі дорожче. Як завжди, мене турбують мої «проблемні» лікоть та коліно. Маю надію, що частковий відпочинок піде на користь. Наскільки мені відомо, колега по збірній та ваговій категорії Юлія Довгаль також пропустить Чемпіонат України. Можливо, це навіть на краще. За нашої відсутності молоді спортсменки почуватимуться впевненіше на помості.

Уже тривалий час я перебуваю у рідній Бобровиці, разом з батьками. Користуючись перервою у виступах, «гризу граніт науки». Адже 26 червня мені належить захищати диплом спеціаліста Львівського державного аграрного університету. Там я навчаюся на спеціальності «Землевпорядкування та кадастр». Якщо мені вдасться здобути спеціальну освіту, то поступатиму і до магістратури.

До тренувань повернуся вже після іспиту. Чесно кажучи, вже помалу сумую за штангою. Та й гаяти час у світлі Чемпіонату світу не можна. До речі, після Олімпійських ігор-2008 у моїй надважкій ваговій категорії з’явилося ще дві дуже сильні конкурентки – до росіянки, китаянки та кореянки додалося ще по одній представниці з Піднебесної та Кореї. Конкуренція в турецькій Анталії (там проводитимуть Чемпіонат світу-2010) буде ще та…

До речі, днями в столиці Болгарії, місті Софія, стартував молодіжний Чемпіонат світу з важкої атлетики. Наші співвітчизники ще не виступали на планетарній першості, одначе старт не за горами. Післязавтра, 17-го червня першою за справу візьметься наша представниця в категорії до 63 кг Катерина Дрюмова та двоє хлопців - Сергій Кругленко (77 кг) та Едуард Савченко (77 кг). 18.06 – Костянтин Кошляк (85 кг), 19.06 – Ганна Козенко (75 кг), Катерина Золотарьова (+75 кг), 20.06 - Олександр Ткаченко (105 кг) та Василь Пилипенко (105 кг).

Тож, триматимемо кулаки за наших на Чемпіонаті світу в Болгарії, і кожен за своїх – на Чемпіонаті України в Луцьку :-)

 

Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]