Главная › Новости › Спорт остальной
Спорт остальной
Олена Бондаренко перемогла Скьявоне у першому матчі Кубка Федерацій
06.02.2010 862 0.0 1
http://gazeta.ua/images/201002/100206152638_th_255.jpg

У другому матчі ракетки схрестять Катерина Бондаренко і Флавія Пеннетта

У першому матчі Кубка Федерації Олена Бондаренко впевнено обіграла Франческу Скьявоне 6:1. 6:4.

У першому сеті матчу проти Скьявоне Олена віддала суперниці лише один сет. А ось в другому сеті справи у Бондаренко пішли важко. Італійка змогла нав'язати Олені свій силовий теніс, що і дозволило їй повести 3:1. Добре, що саме у цей момент українці вдалося не втратити контроль над собою і переламати хід поєдинку.

Наша тенісистка була трохи точніша, швидша і діяла різноманітніше Скьявоне. Це і дозволило Олені відносно легко зрівняти рахунок і навіть вийти вперед.4:3. Кінцівка гри вийшла нервовою, але українці все ж таки вдалося довести другий сет і весь матч до заслуженої перемоги.

Всього буде зіграно п'ять матчів: чотири одиночних і один парний. У другій зустрічі дня зіграють Катерина Бондаренко і Флавія Пеннетта. В неділю заплановані такі матчі: О. Бондаренко - Ф. Пеннетта, К. Бондаренко - Ф. Скьявоне, М.Коритцева / В.Кутузова - С.Еррані / Р.Вінчі. За правилами матчу гравців на парний поєдинок можна поміняти.

Нагадаємо, Збірні України та Італії вже зустрічалися в 2008 році, і тоді перемога залишилася за італійками. З тих пір у складі італійської команди з'явилася одна нова тенісистка - Роберта Вінчі. Відзначимо, що у збірної України в порівнянні з грою дворічної давності також відбулася одна зміна - Тетяну Перебийніс замінила Вікторія Кутузова.

За матеріалами Турнір, Liga.net


Комментарии (1)
avatar
0
Скьявоне сегодня выиграет - http://kiper.com.ua/tennis/92-francheska-skyavone-alena-bondarenko-prognoz-matcha.html
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]