Главная › Новости › Баскетбол
Баскетбол
Матчи за 9-14 места. "ДнепрАзот" сильнее "Пульсара"
24.05.2010 1076 0.0 0

Фото: mixnews.lv



В мини-турнире за 9-14 места украинской Суперлиги днепродзержинский «ДнепрАзот» на своей площадке обыграл ровенский «Пульсар» – 82:71.

Матч «ДніпроАзота» та «Пульсара» закривав сезон у Дніпродзержинську, через що інтерес до нього був відповідним, – зауважує прес-служба дніпродзержинського клубу. Господарі з перших секунд продемонстрували свою рішучість перемогти. Рахунок відкрив далеким точним кидком Олександр Берхін. Однак гості не дозволили «ДніпроАзоту» піти у швидкий відрив. Перша чверть завершилася за незначної переваги дніпродзержинців – 19:16.

В настурній десятихвилинці рівняни вже на другій хвилині наздогнали господарів – 22:22, а незабаром несподівано для багатьох вирвалися вперед. Слід відзначити дії Олексія Полторацького та Віктора Герасимчука, зусиллями яких багато в чому і був зумовлений цей ривок «Пульсара». Перша половина зустрічі після дальнього кидка В'ячеслава Ковалевського завершилася за рахунку 45:32 на користь команди із Західної України.

Третя чверть пройшла вже за іншим, дніпродзержинським, сценарієм. Багато в чому це стало заслугою Чигринова-молодшого, який набрав за цей відрізок гри 16 очок. І невипадково вдалі дії Олексія були підхоплені його партнерами, що знайшло відображення на табло. 62:60 – такі цифри світилися на ньому після третьої десятихвилинки.

Аж до восьмої хвилини наступної чверті на майданчику йшла приблизно рівна гра. Переломним моментом став точний дальній кидок Ламара Каріма, найрезультативнішого гравця зустрічі, за півтори хвилини до закінчення десятихвилинки, зроблений ним з непростого становища – 76:69. Рівняни після цього спробували наздогнати дніпродзержинців, але було вже запізно: 82:71 – перемога «ДніпроАзоту», що на мажорній ноті закінчив програму домашніх матчів у Дніпродзержинську. Після закінчення зустрічі вболівальники місцевої команди дружними оплесками подякували її за перемогу та попрощалися до наступного сезону.

Суперліга, матчі за 9-14 місця

«ДніпроАзот» – «Пульсар» – 82:71 (19:16, 13:29, 30:15, 20:11)

«ДніпроАзот»: Карім (24 + 9 підбирань + 5 передач); Берхін (19); Чигринов (18 + 7 підбирань + 3 передачі); Сокур (6 + 7 підбирань + 4 передачі).

«Пульсар»: Герасимчук (21 + 3 підбирання + 3 перехоплення + 3 передачі); Полторацький (21 + 4 підбирання); Коров'яков (13 + 5 підбирань + 3 передачі); Ковалевський (7 + 3 підбирання).

sl.ukrbasket.net


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]