Главная › Новости › Футбол мир
Футбол мир
Лукарелли вырвал ничью в игре против Милана, Видео
31.01.2010 805 0.0 0
 http://sslazio-guardia.com/cnews/data/upimages/zz_lucarelli_salute.jpg

У матчі 22-го туру італійської Серії А "Мілан” на своєму полі зіграв внічию з "Ліворно” (1:1).

Господарі зуміли відкрити рахунок в матчі лише на 44-ій хвилині. Роналдіньо почав атаку, віддавши направо на Бекхема, який подав у центр. Бенуссі був зобов'язаний забрати мяч на виході, але чомусь пропустив його між рук. Капітан "Мілана” Массімо Амброзіні скористався цим і пробив з розвороту в залишені без нагляду ворота - 1:0.

Гості зрівняли на 53-ій хвилині. Філіппіні прострілив у штрафний майданчик, Тьяго Сілва невдало відбив м'яч на ногу Белуччі, який пробив з ходу. Удар вийшов не дуже вдалим, але в центрі ногу встиг підставити Лукареллі - 1:1.

У паралельному матчі "Рома” на своєму полі вирвала перемогу у "Сієни” (2:1).

Римляни відкрили рахунок на 29-ій хвилині. М'яч після передачі свічкою опустився на лівий край штрафної площі "Сієни”, але Рійсе не дозволив йому торкнутися землі, зі всієї сили з лівої ноги пославши м'яч низом у правий кут воріт Курчі - 1:0.

На 40-ій хвилині "Рома” пропустила прикрий гол. Жуліо Сержіо відбив складний удар з 20 метрів, витягнувши м'яч з правої дев'ятки, але на добиванні на лівому краю штрафної площі "Роми” опинився Вергассола, який послав снаряд у лівий кут воріт - 1:1.

І лише на 89-ій хвилині матчу "Рома” таки вирвала перемогу. Після прострілу Піта з лівого флангу, Окака, знаходячись спиною до воріт, з 8 метрів п'ятою відправив м'яч до воріт Курчі - 2:1.

"Кальярі” поділив очки з "Фіорентиною” (2:2), "Катанія” зіграла внічию з "Удінезе” (1:1), "Кьєво” і "Болонья” обмінялися забитими м'ячами - 1:1, а "Сампдорія” обіграла "Аталанту” (2:0).

Чемпионат Италии. Серия А. 22-й тур.

"Милан" - "Ливорно" - 1:1
Голы:
Амброзини, 44 - Лукарелли, 53.

Амброзини, 44 (1:0).

Лукарелли, 53 (1:1).


За матеріалами LiveSport.ru


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]