Главная › Новости › Вечно актуально
Вечно актуально
Кто и зачем дискредитирует фанатов Динамо?
04.11.2009 994 0.0 0

http://images.turnir.com.ua/800x0s/pictures/2009-10-05/c444_fanati_dinamo.jpg

На зборах лідерів біло-синього руху перед грою «Динамо»-«Інтер» було вирішено не палити піротехніку на цьому матчі. Це рішення було прийняте усіма ультрас-угрупуваннями і буде виконано усіма учасниками біло-синього руху.

В той же час, нам стало відомо, що керівництво офіційного фан-клубу «Динамо» із впевненістю заявляє, що ультрас готуються до фаєр-шоу і збираються кидати на поле фаєри. Це повідомлення є абсурдним – такого рішення не приймалось і не могло прийматись.

Не так давно ми звертались до керівництва «Динамо» із заявою де чітко пояснили, чому на поле летять фаєри - це є висловленням протесту проти дій клубу. Втім ми зробили крок назустріч і спробували розпочати діалог, озвучивши наші позиції. Офіційної відповіді від клубу так і не прозвучало, натомість ми бачимо неофіційну – кількість провокаторів-міліціонерів у штатському на секторі збираються збільшити, а офіційний фан-клуб заявляє про нібито заплановані вболівальниками хуліганські дії, яких ще не відбулось, і відбутись у принципі не могло, з огляду на розпочатий з нашого боку діалог.

Напрошуються висновки, що керівництво офіційного фан-клубу готує громадську думку до певних подій.Ще раз наголошуємо, внаслідок прийнятого на зборах рішення ніхто з біло-синього руху фаєра палити цього матчу не буде. Якщо це і станеться, то це буде діло рук провокаторів від офіційного фан-клубу, який прагне остаточно дискредитувати незалежний і непідконтрольний йому вболівальницький рух.

Ми висловлюємо обурення брудними методами керівництва офіційного фан-клубу «Динамо» Київ та радимо представникам ЗМІ не вірити провокаційним діям, які деякі функціонери від клубу будуть намагатись подати, як дії біло-синього вболівальницького руху.

Правда за нами,
Ультрас «Динамо»

white-blue.kiev.ua

Выдержка из вчерашнего номера газеты «Блик»:

«К слову, на самом матче будут приняты и беспрецедентные меры безопасности. По информации «БЛИКа», на каждом секторе будут дежурить сотрудники правоохранительных органов в штатском, а на самом стадионе – несколько групп быстрого реагирования. Связано это с тем, что, по информации клуба, фаны готовят очередное файер-шоу. А после матча с «Рубином» и событий в Днепропетровске на матче с Англией очередных пиротехнических выходок нашей стране могут и не простить. К слову, уже заведено уголовное дело по факту изготовления с целью получения прибыли фальшивых билетов на матч «Динамо» – «Интер». Правоохранители ищут типографию.»


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]