Главная › Новости › Футбол мир
Футбол мир
Єгипет втретє поспіль - Чемпіон Африки + ВІДЕО
31.01.2010 2172 0.0 0


Гана - Єгипет - 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - Геддо (85).

Гана: Кінгсон, Інкум, Едді, ворс, Сарпі, Агеманг-Баду, Аннан, Айю, Асамоа, Гьян (Адіія, 87), Опок (Аддо, 89).

Єгипет: Ель Хадарі, Аль-Мухаммаді, Саїд, Гома, Фатхі (Салем, 90), Моавад (Абдель-Шафи, 57), Галі, Абд рабо, Хассан, Мотеаб (Гедда, 70), М. Зідан.

Попередження: опоку (47), Моавад (48), Аль-Мухаммаді (52), Галі (60).

Збірна Єгипту встановила новий рекорд, виграши кубок Африканський Націй втретє поспіль. У фіналі підопічні Хасана Шехата зустрічалися із збірною Гани. Чорні зірки як і в попередньому у півфінальному поєдинку проти Нігерії протягом усього поєдинку вдало нейтралізували атаки суперників діючи від захисту.

Але єгиптяни все ж таки зуміли зламати молодих ганійців. На 85-ій  хвилині матчу Геддо зіграв у стінку із Зіданом і приніс фараонам третю поспіль тріумф на кубку Африканських націй, викрутивши м’яча зльоту під дальню стійку  Це був уже п’ятий гол Мухамеда Нагі - справжнє імя Гедо, на турнірі. Він і став найкращим бомбардиром на  Кубка Афркик.

Звання найкращого воротаря завоював єгипетьсяикй голкіпер Ессам Ель -Хаддарі. Найкращим гравцем усього Кубка Африканських націй став Ахмед Хаассан, єгпетьський й форвард  ще у чверть фіналі побив попередній рекорд свого співітчизинка, зігравши найбільше матчів за національну команду в історії Африканського футболу. Тепер на його рахунку 172 матчі.

 Шкода лише одне, що єдину оранізовану африканську команду ніхто не побачить у ПАР.



Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]