Главная › Новости › ЕВРО 2012
ЕВРО 2012
ЧЕ 2012 будет длится 28 дней, 3 из 16 матчей на Украине будут сыгранны во Львове
18.06.2010 867 0.0 0
http://ukraine.tourshar.ru/i/foto/lvov6.jpg

Чемпіонат Європи з футболу 2012 року триватиме 28 діб, під час турніру зіграють 31 матч. У Львові попередньо заплановано проведення 3-ох матчів із усіх 16-ти, що відбудуться в Україні.

 

Із огляду на це можна розмежувати часовий простір таким чином:

- 12 годин футболу безпосередньо у м. Львові;

- 64 години трансляції матчів, що відбуватимуться в Україні;

- загалом 124 години трансляції матчів чемпіонату;

- 36 годин розміщення безпосередньо під час матчів;

- 174 години організації вільного часу вболівальників.

Під час проведення ЄВРО 2012 десятки тисяч уболівальників, які не змогли отримати квитки на матч, матимуть змогу відчути свято великого футболу у фан-зонах.

Згідно із прогнозами Міністерства транспорту України до Львова очікується приїзд великої кількості вболівальників із країн-сусідів (від 20 до 50 тис. фанів), так як, наприклад, для східної частини Польщі Львів розташовується набагато ближче ніж польські міста-господарі турніру.

Загальна кількість вболівальників може становити від 260 до 480 тис.осіб на кожну гру. Також прогнозується приїзд до Львова 25% фанів із західних областей України.

«Ми повинні розуміти, що фан-зони повинні працювати не лише під час проведення матчів у Львові, але й між матчами, а також під час матчів у інших містах. Правильна організація роботи фан-зон та яскрава програма заходів у них – це вагома частка у обличчі міста, адже саме на фан-зони покладається місія створення атмосфери свята. Окрім цього, як відомо, гарний настрій вболівальників стає запорукою уникнення конфліктних ситуацій», – прокоментував директор департаменту «ЄВРО 2012» Олег Засадний.

Заплановано, фан-зони будуть облаштовані на пл. Ринок (на 10 тис осіб), на площі перед ЛНУ ім. І. Франка (на 10 тис осіб), у парку ім. Б. Хмельницького, на площі перед кінотеатром «Львів» у Стрийському парку (на 20 тис осіб), а також у кожному районі міста для мешканців Львова, наприклад, у Сихівському районі – перед кінотеатром О. Довженка (на 25 тис. осіб).

На початку лютого 2009 року департамент «ЄВРО 2012» Львівської міської ради підготував концепцію фан-зон. У концепції особливий акцент зроблено на правила поведінки у фан-зонах, належному медичному забезпеченню та налагодженню системи безпеки, а також збереженню архітектури міста. Сьогодні відбувається обговорення та узгодження цієї концепції із представниками МНС, МВС, управління охорони здоров’я та департаментом містобудування.

Проект фанзони на пл. Ринок

Основні правила поведінки у фан-зонах

Відповідно до положень УЄФА вхід у фан-зони є безкоштовним для всіх охочих. Кількість відвідувачів регулюється місткістю фан-зони. Перевірка осіб, які бажають ввійти на територію фан-зони, здійснюється у спеціально відведеному місці. Система контролю передбачає перевірку речей особи, зокрема на наявність заборонених предметів. Особам, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння, вхід у фан-зони заборонено.

Серед предметів, які заборонено вносити на територію фан-зони: будь-який вид зброї або предмети, що можуть застосовуватись як зброя, газові балончики, отруйні та легкозаймисті речовини, барвникові субстанції або контейнери із субстанціями, які впливають на здоров’я чи є вогненебезпечними (виняток – кишенькові запальнички), алкогольні та енергетичні напої, громіздкі предмети, спалахи, феєрверки, освітлювальні снаряди, димові шашки та інші піротехнічні прилади, рекламні/комерційні об'єкти, включаючи політичний або релігійний аспект пропаганди.

Не дозволено проводити на територію фан-зони тварин, за винятком службових собак. Згідно з цими вимогами відвідувачам заборонено залишатися на території фан-зони впродовж ночі, розгортати прапори із метою проведення недозволених акцій, кидати предмети в інших відвідувачів та обливати їх рідиною, а також ходити в туалет у місцях, непризначених для цього чи забруднювати фан-зони іншими способами.

 

 

Источник: http://www.lviv.ua


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]