Главная › Новости › Футбол Украина
Футбол Украина
Бразильці «Шахтаря» посміялися над новенькими земляками
13.01.2010 1213 4.0 0

http://lifeinua.com/photos/news/2009/11/6288.jpg

Вчорашнє відкрите тренування «Шахтаря» стало першим для журналістів в новому році. Напередодні вночі в Донецьку випав рясний сніг, температура повітря тримається біля нуля градусів. Досить холодно, але на бразільського новачка Дугласа Кошту, контракт з яким підписали буквально в неділю увечері, явно не південноамериканські погодні умови зовсім не діють: він вийшов тренуватися без шапки. Враховуючи, що волосся на голові Кошти майже немає, новачок, схоже, не з боязких.

Бразільських новачків – Дугласа Кошту та Алекса Тейшейру – на базу привезли на скромному легковому «Фольксвагені». Парубки поки що живуть в «Донбас Паласі», постійне житло собі в Донецьку ще не підшукали. На тренування вийшли в компанії своїх старших товаришів. «Квадрат» з восьми бразильців «Шахтаря» почався забавно – забирати м'яч бразільські «старці» з ходу поставили молодих новачків. І Тейшейра з Коштою відразу зрозуміли, куди потрапали: вони досить довго не могли перехопити передачі в доторк, що викликало добрий сміх, пише terrikon.dn.ua.

В іншому «квадраті», правда, була схожа історія: Гладкий та Пятов теж ніяк не могли забрати м'яча – довелося навіть у відчайдушних підкатах літати. В цей час Мірча Луческу вимагав від гравців швидших пасів і більше рухів. За індивідуальною програмою займалися Ілсиньо, Фернандіньо і Кучер – дають про себе знати старі пошкодження. А ось капітан Срна на тренуванні і зовсім не був помічений. Нагадаємо: до кінця тижня «гірники пробудуть на своїй базі, а 18 січня візьмуть курс на Туреччину – на збори.


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]