Главная › Новости › Футбол Украина
Футбол Украина
Билеты на полуфинал Кубка украины Славутич - Шахтер будут стоить от 30 до 70 гривен
07.04.2014 932 0.0 0

Квитки на півфінальний матч «Славутич» - «Шахтар» вартуватимуть 30, 50, 70 грн.
Питання цінової політики абонементів та квитків на домашні матчі «Славутича» обговорювали сьогодні у прес-холі Центрального стадіону.


Генеральний директор ФК «Славутич» Володимир Лашкул сьогодні провів прес-конференцію з приводу організації продажу квитків на матч проти «Шахтаря». Керівництвом клубу та стадіону було визначено цінову політику квитків на цей матч. Так, квитки коштуватимуть 30, 50 та 70 гривень в залежності від сектора.


У ході прес-конференції Володимир Лашкул презентував систему, за якою здійснюватиметься продаж квитків. Так, на домашні матчі «Славутича» будуть продавати абонементи, придбавши які, вболівальники матимуть першочергову можливість купити квиток на кубковий матч проти «Шахтаря». Абонемент коштуватиме 30 грн. Квитки на домашні матчі чемпіонату України коштуватимуть 10 грн.

Володимир Лашкул, генеральний директор ФК «Славутич»:
«Дізнавшись суперника у півфіналі кубка України ми довго думали як організувати продаж квитків на цей матч. Власники абонементів матимуть право на першочергове придбання квитка на матч із «Шахтарем». 27-го та 28-го квітня надійдуть у продаж квитки на кубковий матч, який матимуть право придбати лише власники абонементів. Після цієї дати квитки продаватимуть всім охочим вболівальникам».


Абонементи продаватимуть з 15-го по 26-те квітня. Кількість абонементів – 5.000. Продаж квитків та абонементів здійснюватиметься у 5-ти касах на стадіоні.
Також у прес-конференції взяв участь директор стадіону, Володимир Ковальов, який зі свого боку зауважив, що всі підготовчі заходи до матчу будуть виконані.


П.С. Напомним ранее вход на все матчи Славутича был бесплатным, поэтому количество зрителей на матчах чемпионата может резко упасть


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]