Главная › Новости › Спорт остальной
Спорт остальной
Українець Дмитренко хоче битися з Кличком
21.12.2009 684 0.0 0
Відомий 27-річний український суперважковаговик Олександр Дмитренко розповів про свої найближчі плани, а також поділився думкою про поєдинок чемпіона WBC Віталія Кличка проти Кевіна Джонсона.

- Олександре, 28 листопада ви повинні були провести матч-реванш з Луаном Краснічі, але в підсумку цей бій був відкладений через травму, яку отримав Краснічі на тренуванні. Пройшло вже досить багато часу, проте нової дати не призначено. Ви ще розраховуєте на цей бій?
- Поки нічого конкретного сказати не можна. Це питання до цих пір вирішується моїми менеджерами, і я чекаю від них відповіді. Можливо, до кінця року все стане зрозумілим. Принаймні, я на це сподіваюся.

- Зрозуміло. Тоді хотілося б трохи відволіктися на інші події у надважкій вазі. Ви дивилися двобій Віталія Кличка і Кевіна Джонсона?
- Так, я дивився його в прямому ефірі на ТБ.

- І як вам?
- Моя думка особливо не відрізняється від думки багатьох інших людей, які бачили цей бій. Не можу сказати, що поєдинок був цікавим і захоплюючим, оскільки Джонсон приїхав не для того, щоб перемагати, а для того, щоб протриматися всі раунди. Тому Віталій не зміг показати нічого путнього і виглядав досить блідо. Але це бокс. А взагалі, звичайно, рівень цього поєдинку був далекий від чемпіонського.

- Неправильний підбір суперника?
- От саме це мені і здається дивним. У Віталія була маса варіантів, і він міг вибирати з безлічі інших боксерів, але віддав перевагу саме Джонсону. Хоча, як ви розумієте, стиль боксування Джонсона не був для нього і його команди секретом.

- Олександре, а особисто ви хотіли б спробувати свої сили в бою з Віталієм?
- З великим бажанням вийшов би проти нього на ринг. Для мене це був би дуже важливий бій, і я впевнений, що зміг би проявити себе. Що стосується комерційний сторони, то ми обидва добре відомі в Німеччині, тому наш двобій був би дуже цікавий телебаченню і комерційно вигідний.

- А вас не бентежить те, що з Віталієм до цих пір працює ваш колишній тренер Фріц Здунек, який добре знає всі ваші слабкі місця?
- Ні, особисто мені цей факт лише додає додаткову мотивацію. Взагалі, ситуація з відходом Здунека виглядає не зовсім зрозумілою. Він зібрав нас і сказав, що йде за станом здоров'я і більше не буде вести тренерську роботу. Однак потім з'ясувалося, що він продовжує тренувати Кличка, Ердєї і Збіка. Не буду говорити за інших хлопців, які змушені були шукати нового тренера, але особисто мені цей факт був неприємний. Здунек вів мене туди, де зараз знаходиться Віталій, але у результаті вирішив припинити роботу зі мною... Для мене це додатковий виклик.

ТСН

Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]