Главная › Новости › Футбол Украина
Футбол Украина
«Славутич» – ФК «Тернополь» 0:1. Черкасчане снижают свои шансы на выход в первую лигу. ФОТО
19.04.2014 842 0.0 0

 

«Славутич» Черкаси – ФК «Тернопіль» 0:1 (0:1)

Дата матчу – 18.04.2014 р.

Матч 32 туру. м.Черкаси. Центральний стадіон. 3100 глядачів. +15. Поле – 4. Початок о 18.00.

«Славутич»: А.Лєнчінков, О.Фабунмі, О.Тарасенко, О.Музика (О.Лобов, 79), Р.Худченко, Р.Мироненко, Д.Фаворов, С.Чеботарьов (В.Гонщик, 46), Я.Захаревич (Ю.Бушман, 58), В.Шопін (Є.Ушаков, 74), Р.Дацюк. Запас: Я.Швець, Д.Кошелюк, О.Синьогуб. Тренер: Ю.Бакалов.

ФК «Тернопіль»: М.Плетеницький, І.Курило, С.Атласюк, С.Клекот, А.Дубчак, А.Кондзьолка, В.Чорний (С.Куріцький, 86), Р.Гаврилюк (Т.Гром’як, 90+4), В.Богданов (С.Полянчук, 90+2), І.Худоб’як (І.Мединський, 54), Б.Семенець. Запас: І.Мельник, А.Пастернак, Ю.Скоколовський. Тренер: В.Івегеш.

Гол: Б.Семенець (15).

Попередження: С.Чеботарьов (24), Р.Худченко (28) – І.Худоб’як (42), Р.Гаврилюк (60), С.Клекот (90+2), М.Плетеницький (90+5).

Головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш:

– Футбольний клуб «Славутич» для нашої команди – гарний подразник, тому ми серйозно налаштовувалися на цю зустріч. У нас немає зірок, тож зробили ставку на командну гру. Нам нелегко було готуватися до цієї зустрічі. Кілька днів тому дев’ять наших футболістів грали у студентській лізі. Я сказав хлопцям, що якщо хочуть, щоб була солодка Пасха, потрібно вигравати. І вони виконали поставлене завдання. Відверто: якби матч закінчився внічию, ми не були б ображеними.

Головний тренер ФК «Славутич» Юрій Бакалов:

– Якщо команда не «заряджена» на гру, то винен головний тренер. Такого неподобства в діях наших футболістів у першому таймі я не очікував. Я не нарікаю на гравців, уся вина за результат сьогоднішнього матчу лежить на мені. На жаль, не зумів «достукатися» до хлопців, не вдалося їх налаштувати належним чином на гру. Ми поступилися, але давайте не робити з цього трагедію. «Славутич» програв бій, але не програв битву.

автор фото Влад Московенко для sportbest.net

  


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]