Главная › Новости › Футбол Украина
Футбол Украина
«Рух»- «Оболонь Бровар» – 0:3. Первая разгромная победа для киевлян. ФОТО
13.11.2018 613 0.0 0

Останній виїзний осінній матч у сезоні “Оболонь Бровар” виграла у ФК “Рух” з рахунком 3:0. 

Склад киян на матч проти «рухівців» дещо змінився: замість дискваліфікованих Покотилюка і Єфремова вийшли Косовський і Безуглий. А в нападі травмованого Кузіна замінив Деребчинський.

Попри зміни – гості почали активніше і вже на шостій хвилині Шишка мав прекрасний шанс забити: проте його удар зі штрафного під поперечину витягнув кіпер «Руху» Ільющенков. Господарі ж намагалися витиснути хоча б щось з дальньої відстані – спочатку на 14-й хвилині пробивав Ременюк, а за три хвилини ще точніше пробив Брікнер.

Прекрасну нагоду «оболонці» мали після чи не зразкової атаки: на класну позицію вивели Безуглого, але після його удару м’яч ледь не залетів за комір кіперу господарів.

«Рух» відповів ударом Копини. Як не дивно, знову здалеку.

А наприкінці матчу стався гол. При чому гол досить курйозний. Мединський скоріше за все робив подачу, але м’яч полетів прямісінько у руки кіпера господарів Ільющенкова, який кулястого зафіксував – правда вже у воротах. Повтори чітко вказали, що м’яч повністю перетнув лінію воріт. За суперечку стосовно голу сам кіпер отримав ще й гірчичник.

«Пивовари» могли і одразу подвоювати рахунок, але до перерви рахунок не змінився.

Початок другої 45-тихвилинки почався з атаки киян – у хаосі у штрафному майданчику «Руху» пробивали спочатку Коваленко, а потім Безуглий.

У господарів атака видалась більш небезпечною. Русин подав зі штрафного і Копина двічі пробивав по воротах , але на місці був Федорівский.

А потім почався парад замін, голів і шансів. Спочатку на поле з’явився Ткач, який чи не в першому ж моменті забив неймовірний гол. За кілька хвилин він же змарнував теж непоганий момент.

Потім на заміну вийшов Ковбаса, який теж за кілька хвилин забив після виходу один-на-один. Той же Ковбаса за кілька хвилин пробив не менш небезпечно, проте без голу.

Наприкінці матчу глядачі побачили ще один сейв від кіпер господарів – тут він витягнув сильний удар Шишки.

У мачті також сталася історична заміна – вийшовши на поле, футболіст «Оболонь Бровар» Андрій Корнєв став головним гвардійцем «пивоварів» у історії, зігравши 285 матчів за команду!

«Рух»- «Оболонь Бровар» –  0:3 (0:1)

Гол: 0:1 – Мединський, 42, 0:2 – Ткач, 62 , 0:3 – Ковбаса, 76

«Оболонь Бровар»: Федорівскій, Безуглий, Косовський (Корнєв, 89), Семенко, Гуськов (Ковбаса, 70),  Коваленко, Мединський (Ульянченко, 85), Слободян (Островський, 77), Деребчинський (Ткач, 59), Шишка, Шевченко.

Запасні: Тюрін, Гурмак, Клак

«Рух»: Ільющенков, Заставний, Лобай, Грисьо (Войтович, 66), Писко, Батальский, Брікнер (Баранець, 66), Копина (Чепелюк, 74), Ременюк (Арендарук, 74), Русин, Дуць

Запасні: Никитюк, Шевченко, Бусько, Шевчук

Попередження: Ільющенков, 23, Лобай, 87 – Гуськов, 54

автор фото Микола Волошин для sportbest.net

sportbest.net


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]