Главная › Новости › ЕВРО 2012
ЕВРО 2012
Реконструкція стадіону "Лех". У Познані вирішили колір сидінь
26.04.2010 988 0.0 0



Тільки сині стільці будуть на модернізованому до Євро-2012 стадіоні у Познані. Про це 23 квітня вирішила компанія, яка   несе відповідальність за підготовку міста до Євро-2012 у Познані. Колір сидінь вирішили після консультації з асоціацією  вболівальників "Леха".

Реконструкція стадіону у Познані підходить до завершення. Термін здачі об'єкта - кінець червня цього року -  не буде змінено. У п'ятницю компанія прийняла рішення про колір сидінь на стадіоні - все буде синім.

- "Існували кілька ідей з приводу кольору трибун. Були пропозиції зробити трибуни у синього кольору , але двох різних відтінків блакитного і білого кольору, або колір Леха. Провели консультації в Познані, більше того, отримали численних листів і запитів з даного питання. Обговорили це питання з фанатами "Леха", - адже це для них стадіон й прийшли до компромісу", - сказала Джоанна Янович- представник компанії Euro Poznań 2012.

Сидіння будуть встановлені буде в кінці травня чи на початку червня. Стадіон у Познані зможе вмістити 43 831 глядачів. Під час європейського чемпіонату в 2012 році, потужність буде знижена до 41 344 місць.

До вашої уваги свіжі фотографії реконструкції познанської Євроарени.













Фото picasaweb.google.pl
Джерело: 2012ua.net

Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]