Главная › Новости › Баскетбол
Баскетбол
Павло Ревзін: «У плей-офф все залежить тільки від нас»
23.04.2010 844 0.0 0
Картинка 1 из 2

Атакуючий захисник БК «Говерла» Павло Ревзін ділиться з клубною прес-службою своїми враженнями від конкурсу слем-данків та самого Матчу Зірок, а також розмірковує над шансами івано-франківського клубу у чвертьфінальній серії плей-офф проти столичного «Будівельника».
 
- Розпочнемо з питання про те, чи все тобі вдалося втілити, з того що планував зробити на конкурсі слем-данків?
 
- Звісно ж, не все мені вдалося показати. Так, мені було прикро, що не потрапив до фіналу, адже саме на вирішальну частину приберіг найцікавіші данки. Мені дуже хотілося їх показати. А так, все решта пройшло на позитиві. В першу чергу це було шоу, тому варто було би запитати у вболівальників, чи сподобалося їм це дійство.
 
- Наскільки мені відомо ти планував у фіналі данк з переведенням м’яча під ногою. Приміром у Томаса він вийшов, здається, тільки з п’ятої спроби…
 
- Можливо й так, але на рахунок нього я також не був до кінця впевнений.
 
- Що можеш сказати про конкуренцію між учасниками данк-контесту?
 
- Відверто кажучи я розраховував на більш сильні виступи своїх конкурентів. Тому мабуть і прикро за те, що одержав саме такі оцінки за cвій виступ і не пройшов до фіналу.
 
- Гаразд, облишимо конкурсну програму і поговоримо про сам Матч Зірок. Які враження залишив цей імпровізований поєдинок?
 
- За великим рахунком, матч вийшов досить цікавим і яскравим. В ньому традиційно були і елементи шоу, і напружена боротьба. Хоча саме шоу могло би бути трішки побільше. Просто, як на мене, досить рано команди почали грати у відповідальний баскетбол. Треба було хвилин за 5-7 до кінця включатися у боротьбу.
 
- Якщо не секрет, за яку з команд вболівав?
 
- Звісно ж за зірок «України».
 
- Мабуть, для тебе це шоу було ще й додатковою можливістю поспілкуватися з іншими гравцями у так би мовити невимушеній атмосфері?
 
- Звісно ж, було цікаво поспілкуватися і з колишніми одноклубниками, і з іншими товаришами по паркету.
 
- Чи став для тебе зірковий уїк-енд у Дніпропетровську певним перепочинком перед відповідальними матчами плей-офф?
 
- Відверто кажучи, я не дуже розслабився. Просто, під час конкурсу була певна напруга та бажання все ж таки добре виступити. До того ж, багатьом учасникам довелося долати до Дніпропетровська досить далеку відстань. Скажімо, ми з Майком Фрейзером в обидва боки намотали біля 2000 кілометрів, що також наклало певну втому.
 
- Добре, поговоримо про чвертьфінальну серію плей-офф «Говерла» «Будівельник». Як розціниш шанси нашого клубу?
 
- Зрозуміло, що «Говерлу» не вважають фаворитом у цій парі, але я не бачу нічого такого, що може нам завадити перемогти столичний клуб.
 
- Можливо, цьому посприяє й чудова серія «Говерли» наприкінці регулярного чемпіонату, завдяки чому вдалося вибороти місце у плей-офф?
 
- Загалом так, але прикра домашня поразка від «Хіміка» трішки повернула нас «на землю» та дала певні підстави для роздумів. Видається, що у нас просто виникли проблеми зі стабільністю. У серії з «Будівельником» все залежатиме тільки від нас, тобто яким буде співвідношення хороших і поганих відрізків. Якщо позитивних відрізків буде більше, то абсолютно не бачу проблем у виграші, можливо, не всіх матчів серії, але одного-двох точно. Тобто завідомо ставити нас у аутсайдери серії вважаю просто недоречним.

Источник: Официальный сайт Суперлиги


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]