Главная › Новости › Футбол Украина
Футбол Украина
Надії на порятунок "Нафтовика" тануть
13.07.2018 909 0.0 0

Інформуємо про наслідки зустрічі вболівальників «Нафтовика» з депутатом Верховної Ради України Віталієм Купрієм (на фото злiва) з приводу збереження команди. Нардеп відразу уключився у роботу. Ним було оперативно підготовлено депутатське звернення і ось такого листа нещодавно отримали з офісу політика.

"У відповідь на Ваше звернення  повідомляємо, що за результатами його розгляду з метою захисту Ваших прав було підготовлено та направлено депутатські звернення до КМУ та Голові Правління ПАТ "Укрнафта" з проханням у межах компетенції вжити невідкладних заходів реагування для виділення фінансування на утримання ФК «Нафтовик-Укрнафта», недопущення його ліквідації та підтримки об’єктів інфраструктури клубу, якими користуються численні жителі м. Охтирка Сумської області.
У депутатському зверненні містилось прохання до компетентного органу поінформувати Вас про результати його розгляду на вказану Вами адресу.

Відповідно до Закону України «Про статус народного депутата України» строк розгляду звернення має не перевищувати 10 днів. Із огляду на це, з врахуванням поштового пересилання, Ви маєте отримати відповідь орієнтовно протягом 20-25 днів.

Якщо компетентний орган не відповідає у встановлений законодавством строк, Ви завжди можете звернутись до нас для вжиття відповідних заходів реагування.

 Для отримання актуальної інформації підписуйтесь на офіційну сторінку народного депутата України Віталія Купрія у «Фейсбуці»:https://www.facebook.com/kupriyofficial/

Ви також завжди маєте змогу оформити депутатське звернення он-лайн на персональному веб-сайті народного депутата Віталія Купрія:http://kuprii.info/
У разі будь-яких запитань телефонуйте на гарячу лінію: (044) 222-55-68"

11 липня завершився прийом заявок для участі в Другій лізі. Як стало відомо редакції sportbest.net ФК"Нафтовик-Укрнафта" заявку на участь у змаганнях не подавав. Гравців на контрактах в команді не залишилося.

Текст депутатського звернення

неравнодушный болельщик "Нефтяника" Андрей Михеев (на последнем фото справа), sportbest.net

 


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]