Главная › Новости › Баскетбол
Баскетбол
«Кривбасбаскет» поступився «Азовмашу»
23.04.2010 1694 0.0 0
http://g.delfi.ua/images/pix/file544188_164794_bihi1i.jpeg


В першій грі чвертьфінальної серії плей-офф «Кривбасбаскет» поступився «Азовмашу» з рахунком 49:62 (13:13, 13:18, 10:16, 13:15).
 
«Кривбасбаскет»: Корабльов – 13 очок + 5 підбирань; Зайцев – 8 очок + 8 підбирань; Глєбов – 8 очок + 3 підбирання.
 
«Азовмаш»: Александер – 19 очок + 5 підбирань; Каррі – 17 очок + 3 підбирання + 3 передачі; Різвіч – 8 очок + 12 підбирань.
 
Післяматчева прес-служба
 
Звєздан Мітровіч, головний тренер БК «Кривбасбаскет»:
 
Вітаємо команду «Азовмаш» з першою перемогою. Сьогодні суперник показав кращу гру, ніж ми. Причиною поразки я можу назвати мізерний відсоток влучань (12%) дальніх кидків і великий відсоток втрат. З подібними показниками дуже важко виграти в такого суперника як «Азовмаш». В основному, перші три періоди була рівна гра, але коли Каррі забив два «трюльники» поспіль, зі швидкого відриву, через руку – це показує клас гравця. А ми, навпаки, у простій ситуації не можемо забити. Це був переломний момент в грі. Ми намагалися грати з-під кільця, але «Азовмаш» закрив нас. А такого відсотку влучань з-за дуги я не пам'ятаю в історії команди. Я думаю, це одна з основних причин поразки. Ми старалися, гравці кидалися на підлогу, хотіли виграти. Сьогодні тільки перша гра, в неділю команда віддасть всі сили, щоб виграти матч. Хочу подякувати глядачам за підтримку. Сьогодні все було на високому рівні – від суддівства до всіх елементів баскетболу.
 
Сергій Завалін, головний тренер БК «Азовмаш»:
 
Поки свіжі емоції, можу сказати, що сьогодні була гра нервів. Всі добре розуміли, наскільки важливим є перший матч серії плей-офф. Ситуація була така, що хто впорається з «нервами» у цій грі, той і виграє. Плюс до цього, ми сьогодні показали гарний командний захист.
 
Дмитро Корабльов, капітан БК «Кривбасбаскет»:
 
Невдала гра. Готувалися, розбирали, аналізували, але в результаті нічого не вийшло. Погано відіграли як у захисті, так і в нападі. Дуже поганий відсоток влучання з-за дуги. «Азовмаш» виглядав краще, свіжіше, використовував усі наші слабкі сторони. Комбінаційної гри у нас зовсім не вийшло, особливо у другій половині гри. Ні агресії, ні руху. Провальна гра – у нас зараз невеликий спад після двох попередніх поразок. Це тільки перша поразка в серії. Будемо збиратися фізично, психологічно і перемагати – тільки так!

Офіційний сайт Суперліги


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]