Главная › Новости › Футбол Украина
Футбол Украина
«Юність» - «Кар'єр-Дністер» - 3:0. Розгромна звитяка Куликова. ФОТО
30.08.2020 513 0.0 0

У центральному поєдинку четвертого туру групи «Б» Прем’єр-ліги львівської області зустрілися цьогорічні лідери своєї групи, команди Гійче/Куликів та Торчиновичі/Старий Самбір. Після трьох ігор дані колективи мали в своєму активі по сім очок і разом з командою «Миколаєва» ділили між собою перші три сходинки у турнірній таблиці.

Загалом у першому таймі гра проходила за рівної боротьби, де було видно, що кожен з колективів придивляється до суперника. Гравці «Юності» на правах господарів поля все ж більше старалися контролювати м’яч, що у підсумку призвело до голу. На 28-й хвилині екс-гравець львівських «Карпат» Володимир Гудима гросмейстерськи виконує удар зі штравного і, немов рукою, кладе шкіряну кулю у самісіньку «дев’ятку» воріт гостей – 1:0.

І хоча підопічні Василя Лопушанського у заключні п'ятнадцять хвилин намагалися відігратися, все ж на перерву команди пішли за мінімальної перемоги господарів поля.
Другий тайм розпочався з атак команди «Кар’єр-Дністер», які тривали рівно до 62-ї хвилини. Саме тоді господарі поля провели свою стрімку атаку правим флангом. Святослав Зубар у чужому штрафному майданчику відгукується на націлену подачу з флангу і ефектно ударом головою спрямовує кулю у правий від воротаря кут воріт – 2:0!
А ще через одинадцять хвилин гру було зроблено – все той-таки Зубар ще раз головою «розписується» у воротах Андрія Головчака – 3:0!
А далі пішли тактичні заміни від тренера «Юності» Руслана Брунця, який таким чином в останні десять хвилин гри погасив темп і запал на гру суперника, випускаючи кожних пару хвилин свіжого гравця у своїй команді!

Тож впевнена перемога з рахунком 3:0 команди «Юність» Гійче/Куликів дозволила підопічним Руслана Брунця на три пункти відірватися від свого сьогоднішнього переслідувача!
У інших матчах 4-го туру команда «Микалаєва» вдома була сильнішою над гравцями Жидачева – 4:2, тоді як ще один претендент на цьогорічні медалі – СКК «Демня-Фенікс» в гостяж здобула впевнену перемогу над командою Новояворівська – перемога з рахунком 4:1!

В турнірній таблиці з десятьма очками і наділі лідирують «Юність» Гійче/Куликів та ФК «Миколаїв». Сім очок у активі ФК «Кар'єр-Дністер» Торчиновичі/Старий Самбір і ще на бал менше у СКК «Демня-Фенікс» Демня/Підмонастир. Замикають турнірну таблицю групи «Б» «Гірник» Новояворівськ та СОК «Пульс-Авангард» Жидачів,  у активі яких відповідно одне та нуль очок!

Наступний, п’ятий і одночасно заключний тур першого кола заплановано зіграти у неділю, 30 серпня.

ФУТБОЛ. ЧЕМПІОНАТ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 2020

ПРЕМ'ЄР-ЛІГА. ГРУПА «Б». ДОРОСЛІ

4 тур

Середа, 26 Серпня 2020 - 17:00. «Арена Куликів» - смт. Куликів

«Юність» Гійче/Куликів - «Кар'єр-Дністер» Торчиновичі/Старий Самбір - 3:0 (1:0)
Голи: Володимир Гудима 28', Святослав Зубар 62', 73'
«Юність»: Микола Вороновський (Андрій Жезло, 87), Олег Максимик (Іван Дикий, 83), Роман Бойко (Роман Танечник, 84), Мирослав Гусак, Іван Дещиця, Степан Гірський, Володимир Гудима (Юрій Труш, 87) Артур Теміров (Павло Дроботій, 12), Ігор Богач, Олег Мізерник, Святослав Зубар (Назар Бойко, 82). Тренер: Руслан Брунець
«Кар'єр-Дністер»: Андрій Головчак, Роман Шпирка, Дмитро Міхеєв (Василь Чоба, 83), Василь Новосельський, Ігор Ільків (Віталій Тарновський, 81), Віталій Теплий, Андрій Даньків, Мар'ян Залога, Іван Карапінка, Назарій Малецький (Роман Бобак, 77), Костянтин Деревльов. Тренер: Василь Лопушанський

автор тексту і фото Микола Волошин

sportbest.net


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]