Главная › Новости › Футбол Украина
Футбол Украина
«Галичина» перемагає у Львові. «Погонь» Львів - «Галичина» Дрогобич - 1:3. ФОТО
23.08.2020 423 0.0 0

У суботу, 22 серпня, матчем у Львові між місцевою «Погоню» та «Галичиною» із Дрогобича було дано старт третьому туру обласної Прем’єр-ліги. Ця гра була винесена на день раніше, адже усі інші колективи свої матчі зіграють у неділю.

Після двох стартових турів до очної зустрічі команди підходили з трьома очками, маючи в своєму доробку по одній перемозі та одній поразці.

Загалом перша половина зустрічі пройшла у рівній боротьбі, долю якої вирішив потужний удар зі штрафного гравця дрогобичан Романа Подоляка. Куля, «випущена» Романом з дальньої дистанції, просвистівши над усіма гравцями у штрафному майданчику струсонула каркас воріт гостей і від поперечини зрикошетивши об голову кіпера «погонян» Дяківа затріпотіла у сітці чужих воріт! Просто фантастичний гол, який вартує переглядати ще раз і ще раз!!!!

Другу половину зустрічі більш гостріше розпочали гості і саме вони були ближчі до того, щоб подвоїти свою перевагу, аніж «Погонь», якій потрібно було рятувати ситуацію. Тим не менш настанови тренера «біло-червоних», а також проведені ним заміни зуміли зарядити команду на бій та посилити її атакувальні дії. І ближче до середини другої половини матчу господарі все ж зуміли нав’язати супернику свою гру, у результаті чого біля воріт «Галичини» почали виникати гострі моменти. У одному із таких епізодів дрогобицькі захисники у власній штрафній не за правилами повелися із форвардом «Погоні» Андрієм Бурбаном, за що головний рефері поєдинку Володимир Міняйло був змушений призначити одинадцятиметровий штрафний удар. Владислав Бицко чітко та впевнено реалізував удар з позначки, розківши кіпера та м’яч по різних кутах – 1:1.

Здавалося, цей гол додасть впевненості у діях підопічних Віталія Лобасюка. Та дві прикрі помилки у захисті звели нанівець усі сподівання та старання його команди. Спочатку за фол захисника Івана Іжевського у власній штрафній арбітр призначив пенальті, який чітко на 81-й хвилині реалізував Тарас Рукавець. А вже у компенсований до основного час необачно залишив свої ворота кіпер погонян Дяків, за що він і його команда була покарана третім голом. Навіс з лівого флангу головою замкнув Роман Шакалець, поставивши остаточну крапку у матчі – 1:3.
Тож впевнена перемога дрогобицької «Галичини» над львівською «Погоню» з рахунком 3:1 дозволила команді Ігора Височанського принаймні на один день вирівнятися у турнірній таблиці з чинними чемпіонами області «Юністю» Верхня/Нижня Білка, з шістьма очками ділячи з ними першу/другу сходинку! А от львів’яни у стартових трьох турах зазнають вже другої поразки, причому другої на власному полі!

ФУТБОЛ. ЧЕМПІОНАТ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 2020
ПРЕМ'ЄР-ЛІГА. ГРУПА «А». ДОРОСЛІ
3 тур
Субота, 22 Серпня 2020 - 17:00. «Гарт/Трудові резерви», м. Львів
«Погонь» Львів - «Галичина» Дрогобич - 1:3 (0:1)

Голи: Владислав Бицко 67' (П) - Роман Подоляк 25', Тарас Рудавець 81' (П), Роман Шакалець 90+2'

«Погонь»: Дяків Остап-Михайло, Вільчинський Богдан, Іжовський Іван, Кисіль Олег, Грицик Руслан (Мацюпа Михайло, 84), Пиріг Маркіян, Бойко Роман, Бузенюк Володимир (Бицко Владислав, 46), Підлісецький Олег (Затхей Андрій, 77), Пецків Тарас (Бурбан Андрій, 54), Галянт Олег (Сень Юрій, 36). Тренер: Лобасюк Віталій

«Галичина»: Сілецький Іван, Подоляк Роман, Трусевич Віталій, Тарасович Тарас, Лещинський Роман, Бутим Іван, Терлецький Андрій, Рудавець Тарас (Бучко Володимир, 90+3), Пігут Роман, Маланяк Роман (Грицан Тарас, 68), Коссак Віктор (Шакалець Роман, 54). Тренер: Височанський Ігор

автор фото и тексту Микола Волошин
 

sportbest.net

 


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]