Главная › Новости › Баскетбол
Баскетбол
«Ферро» завдає поразки «Дніпру» в першій грі
23.04.2010 1294 0.0 0
http://g.delfi.ua/images/pix/file544188_164794_bihi1i.jpeg
 
«Ферро-ЗНТУ» завдає поразки «Дніпру» з рахунком 89:72 (27:16, 20:23, 24:19, 18:14) в першій грі чвертьфінальної серії.
 
«Ферро»: Бьоррт – 27 очок + 4 підбирання + 3 передачі; Томас – 22 очка + 16 підбирань + 6 передач; Хантер – 11 очок + 6 підбирань; Шапошников – 11 очок + 3 підбирання.
 
«Дніпро»: Фейсон – 14 очок + 5 підбирань; Кроу – 12 очок + 10 передач + 6 підбирань; Панченко – 9 очок; Петтвей – 8 очок.
 
Післяматчева прес-конференція
 
Денис Журавльов, головний тренер БК «Дніпро»:
 
Завжди ігри із Запоріжжям цікаві та напружені, завжди відзначаються самовіддачею та принциповим характером. І вболівальники також серйозно ставляться до цих матчів. І сьогодні ми стали свідками такого поєдинку. Попри те, що ми наближалися до «Ферро» та наздоганяли суперника, кілька дорогих втрат сьогодні коштували нам перемоги. Сподіваюся посилити гру, насамперед у захисті, зупиняючи швидкі прориви суперника, який демонструє швидкий американський баскетбол. Вільховецький лише сьогодні прибув з Києва, де грав за дублюючий склад. І я не ризикнув, чесно кажучи, випускати його на майданчик, давши йому змогу відпочити.
 
Артем Чемякін, гравець БК «Ферро-ЗНТУ»:
 
Гра була напруженою. Ми грали перший матч дома та раді перемозі. Попереду чекає не менш важка боротьба. Але все попереду. Я завжди граю проти «Дніпра» з додатковою мотивацією.
 
Кирило Большаков, головний тренер БК «Ферро-ЗНТУ»:
 
Нас чекає від 9 до 15 ігор у плей-офф, і кожна гра розпочинається за рахунку 0:0. У кожної команди шанси приблизно рівні, тож кожен матч треба проводити, віддаючи всі сили. «Дніпро» – команда, яка може в будь-який момент за рахунок триочкових кидків кардинально змінити хід поєдинку, тож грати з таким суперником непросто. Хоча ми сьогодні самі собі створили проблеми. Не надто вдало зіграв Кевін Тіггс, сьогодні був не його день. У складі суперника виділяти когось немає сенсу – всі були небезпечними.

Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]