Главная › Новости › Футбол Украина
Футбол Украина
Динамо: Ярмоленко, Федорчук и Силва занимаются в общей группе
18.08.2016 698 0.0 0

Після непростої перемоги над кам’янською «Сталлю» у Дніпрі, здобутої минулої неділі, у понеділок перша команда київського «Динамо» отримала заслужений вихідний.

У вівторок збір команди було призначено на вечір, після чого відбулося перше тренування нового мікроциклу. У такому ж режимі – по одному тренуванню на день, щоправда, ранковому, команда готувалася й у середу та четвер.

А от на п’ятницю у програмі «біло-синіх» заплановано два заняття – після заїзду на базу, який відбудеться вдень, на команду чекає теоретичне заняття, а ввечері, після обіду та відпочінку, – тренування на полі.

У такий спосіб київське «Динамо» готується до календарного матчу п’ятого туру проти луцької «Волині», який відбудеться в суботу ввечері на «Олімпійському» (початок – о 19:30). До слова, в день матчу на гравців, окрім традиційної установки на гру, очікує ще одне теоретичне заняття.

На цьому тижні обійшлося без традиційного спарингу в мід-уїк, адже між двома матчами в чемпіонаті мине менше семи днів, до того ж виїзний поєдинок у Дніпрі забрав у гравців чимало сил. Тим не менше, у середу команда провела інтенсивне тренування, тому в четвер ранкове заняття динамівців було трохи послабленим, відновлювальним.

Після комплексної розминки гравці отримали можливість пограти в теніс-бол, що вони завжди роблять із задоволенням. На кількох імпровізованих трав’яних кортах футболісти змагалися в міні-командах із трьох гравців, у той час як голкіпери займалися за своєю спеціальною програмою під керівництвом Михайла Михайлова.

Потім усі – й голкіпери, й польові гравці – перейшли до критого манежу, на той час почав накрапати дрібний дощ. Там заняття продовжилося вже за безпосередньої участі тренерів із фізичної підготовки Хесуса Пінедо, Віталія Кулиби та Бориса Пейрека. Одна група гравців виконувала спеціальні вправи на гнучкість та тренування м’язів стабілізаторів на килимках для фітнесу, у той час як інша – зі спеціальними знаряддями. Потім групи помінялися місцями.

Відрадно, що в загальній групі займався Андрій Ярмоленко, так само як Валерій Федорчук, Артем Кравець, Данило Сильва, які ще раніше повернулися до групи, – усі працювали без обмежень.

Окремо від усіх під час першої частини заняття тренувався Домагой Віда, але потім долучився до роботи в манежі. А от Юнес Беланда займається поки за окремою програмою – коли тренування вже завершилося, Юнес тільки почав намотувати кола по тренувальному полю під керівництвом Бориса Пейрека.

Як і завжди, дехто з динамівців залишали тренувальне поле неохоче, після обов’язкової частини заняття найактивніші нечисленною групою продовжували борсатися з м’ячем.

Источник — ФК Динамо Киев


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]