Главная › Новости › Баскетбол
Баскетбол
«Будівельник» впевнено перемагає «Говерлу»
23.04.2010 1961 0.0 0
http://g.delfi.ua/images/pix/file544188_164794_bihi1i.jpeg


В першій грі чвертьфінальної серії «Будівельник» впевнено перемагає «Говерлу» з рахунком 105:65 (36:17, 27:19, 13:20, 29:9).
 
«Будівельник»: Дроздов – 16 очок + 3 підбирання; Гуін – 16 очок; Ель-Амін – 15 очок + 8 передач + 3 перехоплення; Балашов – 12 очок; Анісімов – 11 очок + 4 підбирання + 3 передачі; Зіммерман – 8 очок + 8 передач + 3 підбирання; Хижняк – 6 очок + 6 підбирань.
 
«Говерла»: Декер – 17 очок + 8 підбирань; Ревзін – 10 очок + 4 підбирання; Фрейзер – 10 очок + 11 підбирань; Кудрявцев – 8 очок.
 
Перший матч чвертьфінальної серії «Будівельник» – «Говерла» не приніс глядачам інтриги, проте подарував величезну кількість красивих моментів, авторами котрих були, здебільшого саме гравці «будівелів». З перших хвилин захопивши периметр, господарі майданчику реалізували п’ять поспіль дальніх кидків, що стало запорукою стартового ривку 19:6. Так само пішов постріл в киян і під щитом – Михайло Анісімов майже без промаху забивав через Фрейзера та Декера. Ну а Артур Дроздов, котрого партнери перманентно виводили на вигідні позиції, лише за першу чверть забив три слем-данки. В цьому успіху ключовою особою став Макс Балашов, що, замінивши у стартовому складі Джерода Хендерсона, надзвичайно вдало влився в комбінаційні побудови Андрія Подковирова. З такою грою «столичних», «говерляни» швидко опустили руки – вже до великої перерви розрив в рахунку сягав 27 очок. В третій чверті підопічні Євгена Мурзіна окреслили супротив, за рахунок атлетизму Фрейзера, та різноплановості Декера скоротивши відставання до 16 пунктів, проте тайм-аут від Подковирова повернув гру в її початковий темп – четвертий період став повним фіаско «Говерли», проти котрої діяли вже гравці запасу «Будівельника».
 
Післяматчева прес-конференція
 
Андрій Подковиров, головний тренер БК «Будівельник»:
 
Хлопці налаштувалися на серйозну гру з перших секунд. У третій чверті був момент, коли гравці розслабилися, але вони швидко прийшли до тями, знову взявши гру під контроль. Ця перемога не повинна нас розслабляти, ігри плей-офф – це як окремий чемпіонат, тут може трапитися все що завгодно. Підопічних буду налаштовувати на кожен матч як на останній. Сьогодні мені сподобався Макс Балашов, зіграв дуже здорово. Така ініціатива нам потрібна в кожному матчі. Максим повинен не просто грати допоміжну роль, він повинен брати гру на себе, він це може.
 
Євген Мурзін, головний тренер БК «Говерла»:
 
У нас не вийшло просто нічого. Після 63 очок, пропущених в першій половині, сенс гри просто пропав. У першій чверті «Будівельник» забив шість триочкових з шести – після такого «холодного душу» хлопці зламалися психологічно. Потім кожен з них почав брати гру на себе, намагатися переламати її індивідуальними діями. Але це гра командна, тут так діяти не можна. Ось і результат – шість наших «асистів» проти 30 у «Будівельника».


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]