Главная › Новости › Баскетбол
Баскетбол
БК "Киев" переиграл "Одессу" (ВИДЕО)
22.04.2010 1067 0.0 0


В першій чвертьфінальній грі з «ОДЕСОЮ» «Київ» здобуває перемогу з рахунком 91:79 (15:20, 29:16, 19:19, 28:24).
 
«Київ»: Забірченко – 21 очко + 3 підбирання + 3 передачі; Лукашов – 18 очок + 6 передач + 4 підбирання; Кравцов – 15 очок + 6 підбирань + 4 блок-шоти; Пустозвонов – 13 очок + 7 підбирань; Брянцев – 12 очок.
 
«ОДЕСА»: Хілл – 17 очок + 4 передачі + 3 підбирання; Балашов – 14 очок + 4 підбирання; Блессінгейм – 11 очок + 5 передач + 4 підбирання; ДеГроут – 11 очок + 3 підбирання.
 
Післяматчева прес-конференція
 
Станіслав Балашов, гравець БК «ОДЕСА»:
 
Іноді кажуть, що гра не пішла, саме це сьогодні можна сказати про нас. Ми намагалися боротися, але провалилися, поступившись з неприємною різницею. Тепер нам слід розібрати свої помилки та зробити потрібні висновки.
 
Віталій Лебединцев, головний тренер БК «ОДЕСА»:
 
По-перше, хочу привітати суперника та колегу з перемогою. Якщо брати завершення матчу, особливо останні шість хвилин, то ні в кого не виникало сумнівів у результаті. Сьогодні ми не акцентували увагу на лідерах суперника, які роблять очки, – насамперед дали розігратися Забірченку. На додачу один із гравців нашої задньої лінії переборщив із індивідуальними діями, і гравці атаки виявилися відрізаними. Будемо намагатися розбирати свої помилки. Все вирішують гравці і в цьому плані команда мого колеги Віталія Чернія виявилася більш дисциплінованою.
 
Дмитро Брянцев, гравець БК «Київ»:
 
Це перша гра плей-офф, і хто першим впорається з нервами, той виграє. Але все, як кажуть, попереду. Треба і в подальшому перемагати.
 
Віталій Черній, головний тренер БК «Київ»:
 
Приємно розпочати серію з перемоги, тим більше – над сильною командою, незручним для нас суперником. Ми перемогли завдяки тому, що припустилися невеликої кількості помилок, відпрацювали на щитах, а також пішли кидки в Забірченка. Але варто відзначити всю команду, хоча й відчувалася нервозність і напруженість, з якою частково впоралися.



 


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]