Главная › Новости › ЕВРО 2012
ЕВРО 2012
Азаров відвідав НСК "Олімпійський" й ще ряд об'єктів у Києві
26.04.2010 1012 0.0 0



Прем'єр-міністр України Микола Азаров ознайомився з ходом підготовки та реконструкції в Києві ряду важливих об’єктів, а також деяких робіт, що проводяться у місті в рамках Всеукраїнського суботника. Про це 2012ua.net повідомили у прес-службі Кабміну.

Зокрема, Глава Уряду відвідав НСК "Олімпійський", будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу, побував на транспортній розв`язці на Московській площі, станції метро «Деміївська» та на деяких інших об`єктах.

Перед поїздкою на ці об’єкти Прем'єр-міністр відзначив, що проекти їх будівництва були підготовлені ще за часів прем`єрства Віктора Януковича: "Я знаю за документами, у якому вони стані. Я хочу побачити це на власні очі, хочу оцінити, що робить київське керівництво і що треба зробити Уряду, щоб спільними зусиллями довести будівництво до завершення. За нашим планом об’єкти повинні були вже всі працювати. Я хочу зрозуміти, чому цього не сталося".

На думку Миколи Азарова, причиною гальмування зведення цих об’єктів, є, зокрема, неналежне фінансування, відсутність уваги з боку міської влади: "Мені б хотілося, щоб і київське керівництво перебудувало свою роботу, і Кабінет Міністрів не так, як у минулий період часу, не буде ворогувати із Києвом, а впрягається в цю роботу спільно".

За його словами, Уряд готовий фінансово підтримувати добудову зазначених об`єктів, але при цьому жорстко контролюватиме використання виділених коштів.  До вашої уваги фотозвіт події.














Джерело: 2012ua.net

Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]