Главная › Новости › Футбол Украина
Футбол Украина
"Карпати" можуть стати "українською "Барселоною"
19.03.2009 1863 0.0 0
http://footballnation.at.ua/_si/0/72380.jpg

Акції клубу може купити простий уболівальник

Власник львівських "Карпат" Петро Димінський хоче отримати у довгострокову оренду ділянку площею 17 га біля стадіону "Україна" для будівництва нового стадіону. Про це повідомляє сайт "Карпат".

За словами Димінського, "Карпатам", щоб грати у єврокубках, потрібен новий стадіон.

Тому ФК "Карпати" інвестуватиме кошти у розбудову інфраструктури до "Євро" та у будівництво стадіону, але за умови, що після "Євро-2012" вся інфраструктура перейде у власність ТзОВ "Народна команда "ФК "Карпати", створення якої Димінський та мер Львова Андрій Садовий задекларували напередодні.

У разі створення ТзОВ "Народна команда "ФК "Кaрпати" футбольний клуб "Карпати" розвиватиметься на зразок іспанської "Барселони". Про це повідомив почесний президент ФК "Карпати" Петро Димінський після підписання меморандуму про наміри створити ТзОВ "Народна команда "ФК "Карпати".

Петро Димінський зазначив, що протягом багатьох років аналізував створення надприбуткових футбольних клубів Європи.

"Найбільше мені імпонує схема, яка розроблена у Барселоні. На сьогодні цей футбольний клуб є акціонерним товариством відкритого типу, більшістю його акціонерів є прості вболівальники. Одним із головних позитивних моментів створення ТзОВ було досягнення найвищих спортивних результатів, зокрема за рахунок своєї комерційної діяльності. На сьогодні "Барселона" - клуб, який має річні прибутки 300-350 млн. євро. Усі кошти йдуть на реорганізацію, на розвиток дитячо-юнацього футболу, навколишню інфраструктуру, поліпшення якості гри тощо".

Як пояснив Петро Димінський, "народною" команда буде, тому що "блокуючий" пакет ТзОВ буде проданий за номіналом простим вболівальникам і "їх продаж у треті руки буде заборонено", їх продаватимуть тільки між акціонерами.

Офіційнийсайт"Карпат", "Чемпіон"


Комментарии (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]